Lær deg cageball

Cageball gir gleden av fotball en ny dimensjon. Her blir alle involvert og man er hele tiden en del av spillet. Dette gir stor glede og god trening for alle spillerne.

Man slipper å forholde seg til kjedelige dødballer, innkast og langpasninger uten mål og mening. Her får man mange mål og mye å juble for.

6-20 spillere

Lag på 3+ stk.

Liten bane

22x16 meter og 4 meter takhøyde.

Ny type kunstgress

Uten gummi eller sand.

Cageball kort forklart

Cageball er helt vanlig fotball som spilles på en kunstgressbane med en meter høyt vant rundt. Over vantet er hele banen kledd med et fire meter høyt nett.

Dette gjør at ballen er i spill hele tiden. Målene på banen kan justeres i to forskjellige størrelser, slik at man står fritt til å spille både med og uten keeper.

Banen er 22 meter lang, 16 meter bred, 4 meter takhøyde og dekket består av den nyeste typen kunstgress, uten gummi eller sand.

Her blir det garantert action, svette, moro og mye latter!

Slik spiller du

Del opp i lag hvor det er 3 til 4 spillere per lag. Om dere er flere enn 8 anbefaler vi å rotere på lagene som spiller.

Det er ikke behov for keeper, men det kan dere også spille med om ønskelig. Målene kan også justeres slik at de har halv høyde.

Det er ikke lov til å berøre vantene eller nettene, altså veggene.

Feire bursdag?

Arranger et morsomt og fartsfullt alternativ til en vanlig bursdag. Her er det fysisk aktivitet, lek og moro som står i fokus.
Mer om bursdagsfeiring

Klar for å spille?

SSA Cageball har to baner og tilbyr enkelt og dobbelttimer. Book en bane før noen andre gjør det!
Book bane