Jobb på arenaen

Driv din virksomhet med SSA.

Vi er alltid på utkikk etter deg med kompetanse innen trening, behandling og ernæring som ønsker å drive din egen virksomhet i samarbeid med oss på arenaen.

Vær med å videreutvikle en arena for nye opplevelser

SSA vil alltid ha behov for personer som ønsker å jobbe med aktiviteter på tvers av hele arenaen. Vi er ute etter behandlere, personlige trenere og andre som ser muligheter og ønsker å drive egen virksomhet tilknyttet arenaen. På sikt ønsker vi også å legge til rette for flere aktiviteter og annen type fagkompetanse.

Med over 4000 kvadratmeter med gym, seks golfsimulatorer, tre padelbaner og cageballhallen på et og samme sted, skal SSA være en arena for nye opplevelser for alle. Vi ønsker også å komme i kontakt med deg som vil satse på noe helt nytt innenfor andre aktiviteter.

Det viktigste for oss er at de riktige personene på sikt har motivasjonen og evnen til å være med og videreutvikle en arena for nye opplevelser sammen med oss.

Lei behandlingsrom, få tilgang til hele arenaen
Vi har per dags dato fire behandlingsrom klare for å leie ut til deg som ønsker å drive virksomheten din i våre lokaler. I tillegg til behandlingsrom vil du få tilgang til hele arenaen, så her er mulighetene mange.

Vår ambisjon er å skape et kompetansemiljø for ernæring, behandling, trening her på Steinkjer, og det har vi stor tro på at vi skal få til!

Høres dette ut som noe for deg? Kontakt Ståle Kvaran på [email protected] eller via kontakt-siden.