Samarbeidspartnere

Vi hadde ikke klart dette uten våre samarbeidspartnere. Tusen takk!

SSA Cageball er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Interessert? Vi skreddersyr løsninger ut i fra ønske og det som er mulig. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Hoved­samarbeids­partnere

Steinkjer24

Steinkjer24 er den nye, heldigitale avisa i byen. Vi har tatt mål av oss å holde leserne oppdatert på absolutt alt som rører seg på Steinkjer og Inderøy, både når det gjelder sport, underholdning og politikk.

Steinkjer24 følger idrett tett – på alle nivåer – så det er en naturlig forlengelse av dette å være med å sponse Steinkjer Cageball. Vi vil også i samarbeid med dem arrangere cageball-turneringer i året som kommer.

Du finner oss på InnoCamp i Steinkjer – stikk gjerne innom.

Smart Media

Smart Media er et digitalbyrå som hjelper kunder med å skape vekst og bli ledende i sitt marked. Vi bistår bedrifter med å definere og oppnå sine forretningsmessige mål. Dette gjør vi ved å kjøre innsiktsprosesser, lage strategier og bistå kundene våre med utførelsen av disse. Nettsider, systemutvikling, film, foto, animasjon, digitale kampanjer og CRM løsninger er noe av det konkrete vi gjør.

Vi støtter Steinkjer Cageball fordi vi kjenner oss igjen i gutsen og viljen gründerne har til å satse. Vi syns dette er et flott tilskudd til aktivitetstilbudet i Steinkjer, og det er viktig for å være en attraktiv og god kommune å bo i.

Du finner oss på InnoCamp i Steinkjer, stikk gjerne innom.

Intersport Steinkjer

Intersport Steinkjer, opprinnelig Sakshaug Sport ble etablert i 1940 og har frem til November 2020 vært en del av G-Sport familien. I dag er Sakshaug Sport en del av verdens største sportskjede. Du finner oss på Amfi Steinkjer.

Du kan nå bestille varer på Intersport.no, og få de levert hos oss på Intersport Steinkjer. Handle lokalt slik at vi også i fremtiden kan være med å støtte opp om lokale aktiviteter som Steinkjer Cageball.

Andre samarbeids­partnere